Sedan 1995 har EkonomiPorten hjälpt såväl små som stora företag med det mesta inom ekonomisk rådgivning. Vi är aktiva medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF).

Vår målsättning är alltid att utveckla våra kunders affärer för tillväxt och lönsamhet – till skillnad från den traditionella redovisningsbyrån där fokus ofta ligger på myndighetsrapportering.

 

Vill du utvecklas med oss?
 

I kunskapsintensiva företag utgör medarbetarna den i särklass viktigaste resursen. Vi har alltid som mål att utveckla våra kunders verksamheter vilket kräver lite extra av våra konsulter – som å andra sidan ofta får en helt annan utvecklingskurva än på en traditionell redovisningsbyrå.

 

Vi söker ständigt kontakt med människor som kan bidra till att göra oss ännu bättre och välkomnar alltid spontana ansökningar! Är du idag auktoriserad redovisningskonsult som behöver en ny utmaning eller godkänd/auktoriserad revisor som vill byta spår och istället arbeta framåtsyftande så är du extra intressant för oss.

 

Maila din ansökan med meritförteckning till info@ekonomiporten.se och beskriv gärna varför du vill arbeta hos oss.

Välkommen till EkonomiPorten – allt inom ekonomi för det ägarledda företaget.

Kontakta oss

Välkommen att ta kontakt med oss.

08-449 86 30

info@ekonomiporten.se 

Kontakta sida

Tjänster

Gör det du är bäst på, vi hjälper dig med resten. Så skulle man kunna sammanfatta våra grundtjänster som hjälper dig som företagare med allt som bara måste göras.

Läs mer om våra tjänster

Styrelse:

 

Mattias Hillerö, VD & delägare
Karl Hedlund,  vVD & delägare